Workshop SOULMATE: Helpt u mee om reizen voor 65-plussers eenvoudiger te maken?

Tijdstip: Donderdag 23 augustus 2018, van 13.15u – 15.00u (inloop vanaf 13u)  ​
Locatie: Wijkhuis ’t Brandpunt, Biezenlaan 29 te Helmond
Reizen maakt een belangrijk onderdeel uit van ons leven. We reizen om vrienden te ontmoeten, boodschappen te doen, de wereld te ontdekken of om bij onze familie te kunnen zijn. Maar reizen is soms niet eenvoudig: het is druk op straat, auto’s halen met hoge snelheid in, treinen hebben vertraging of vertrekken van een ander perron. Om deze reden hebben universiteiten en bedrijven in Europa hun krachten gebundeld. Samen werken zij binnen het project genaamd SOULMATE aan een technologie om 65-plussers te ondersteunen bij het reizen. Coöperatie Slimmer Leven maakt onderdeel uit van dit project en wil graag met u bespreken hoe zo’n technologie er volgens u uit zou moeten zien.

Op 23 augustus verwelkomen wij u graag in Helmond om met ons mee te denken. De workshop zal ongeveer 1,5 uur duren. Deelname is geheel vrijblijvend. We vragen u enkel om uw eigen ervaring of ervaringen uit uw sociale omgeving te delen. Kennis van technologie is niet nodig.

Deze workshop is een vervolg op de sessies van 5 en 10 juli jongstleden in Helmond en Sterksel waarin wij met 65-plussers gesproken hebben over hun reisgedrag en problemen die zij tijdens het reizen ervaren. Het is niet noodzakelijk dat u bij deze workshops aanwezig was.

Wilt u meer informatie of zich opgeven? Neem dan contact op met Thijs Nooijen, emailadres: t.nooijen@slimmerleven2020.com, telefoonnummer: 06 1280 6400.