Training Inspelen op Innovaties – Summa College

Domotica, e-health, robots en andere technologieën worden meer en meer gebruikt in de zorg. Wil jij weten hoe je zorgtechnologie effectief inzet in jouw dagelijkse werk en hoe je collega’s meekrijgt? Volg dan de praktische scholing ‘inspelen op innovaties’ bij Summa College.

In 4 bijeenkomsten maak je kennis met veel voorbeelden, leer je de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van zorgtechnologie en krijg je praktische handvatten om zorgtechnologie succesvol in jouw praktijk in te zetten. Ook oefen je met de invoering van zorgtechnologie.

Dit ga je leren

Tijdens deze training:

  • maak je kennis met verschillende zorgtechnologieën
  • leer je hoe je de nieuwste ontwikkelingen volgt op het gebied van zorgtechnologie
  • leer je wat de inzet van zorgtechnologie voor een zorgvrager en collega’s kan betekenen
  • oefen je met de invoering van zorgtechnologie.

De training is heel praktisch. In het ExperienceLab van Summa & Bedrijf probeer je technologieën uit en doe je inspiratie op. Je onderzoekt samen met studiegenoten welke zorginnovaties in je eigen organisatie van meerwaarde zijn en hoe je je collega’s hierin meeneemt. Alle activiteiten komen in je portfolio. Aan het einde van de training presenteer je wat je geleerd hebt aan je medestudenten/collega’s tijdens een symposium.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met het Contactpunt van de branche Zorg & Welzijn via zorg-welzijn@summaenbedrijf.nl.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in