Schrijf je nu in voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2023!

Heb jij een innovatief zorgproduct ontwikkeld dat al succesvol is getest en geïmplementeerd bij de eindgebruiker? En wil je jouw markt vergroten of het product verder verbeteren? Schrijf je dan nu in voor de achtste editie van de Nationale Zorginnovatieprijs 2023! Deelnemers maken kans op de vakjuryprijs ter waarde van €10.000,- of de publieksprijs van €5000,-! Daarnaast krijgen de winnaars professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van de innovatie én toegang tot het waardevolle netwerk van Zorginnovatie.nl.

 

Zorginnovatie.nl heeft het doel om innovatie in zorg en welzijn te versnellen. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun onderneming echt tot een succes te maken. Daarom reikt Zorginnovatie.nl in samenwerking met de regionale partners jaarlijks de Zorginnovatieprijs uit.

 

Regionale Voorrondes

Van 6 februari tot en met 3 maart 2023 worden de regionale voorrondes gehouden tijdens de Slimme Zorg Estafette. De regiopartners van Zorginnovatie.nl selecteren tijdens de voorrondes de meest veelbelovende innovatie uit hun regio. De genomineerden gaan door naar de finale tijdens het Health Valley Event op 30 maart 2023.

Brainport Voorronde 

Coöperatie Slimmer Leven is een van de regionale partners en organiseert op 27 februari 2023 samen met Maxima MC de regionale Brainport voorronde. Bedrijven en ondernemers kunnen hun zorginnovatie inschrijven tot 4 januari 2023. De winnaar van de regionale voorronde maakt kans op de Nationale Zorginnovatieprijs 2023.

Aanmelden en meer informatie

Klik hier om jouw innovatie aan te melden voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2023! Aanmelden kan tot 4 januari 2023.

Het is ook mogelijk om de Brainport Voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs 2023 te bezoeken als bezoeker. Aanmelden als bezoeker is mogelijk via de volgende link.

 

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in