Openstelling WAVE II – CrossCare 2.0

CrossCare is een grootschalig Europees programma en stimuleert en faciliteert innovaties in de zorg- en welzijnssector. Acht zorgproeftuinen aan de Nederlandse en Belgische grens (waaronder Slimmer Leven) werken samen om MKB/KMO’s die innovaties voor de zorg ontwikkelen te ondersteunen en begeleiden. Zij werken daarbij met verschillende oproeprondes/waves, waarbij organisaties zich kandidaat kunnen stellen voor financiële en inhoudelijke ondersteuning. De aanmeldingen voor Wave II zijn sinds vandaag geopend!

Vlaamse of Nederlandse KMO/MKB’s die een zorginnovatie ontwikkelen, kunnen een innovatievoorstel indienen. Zorgproeftuinen coachen en ondersteunen de geselecteerde bedrijven en demonstreren, testen en/of evalueren hun innovaties bij eindgebruikers. De geselecteerde trajecten kunnen aanvullend ook rekenen op een subsidiebedrag tot maximaal 100.000 EUR.

Deze oproep is mogelijk interessant voor jou! Op dinsdag 26 maart 2024  van 15.30 – 17.00 is er een algemene online infosessie om meer te weten te komen. Inschrijven kan via deze link.

Bij vragen kun je terecht bij projectleider Brechtje Bak: b.bak@slimmerleven.org / 06 25 55 86 93

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in