Aanmelden Health Impact Accelerator gestart

De Health Impact Accelerator (HIA) is een programma dat deelnemers voorbereidt op het worden van een sociale ondernemer. Tijdens de HIA maken ze kennis met de meerwaarde – en de uitdagingen – van sociaal ondernemerschap. Bovendien vertalen ze hun idee naar een solide businesscase. Gedurende dit proces zijn coaches en ondersteuning beschikbaar.

In tien weken maak je kennis met verschillende aspecten en partijen van sociaal ondernemerschap. Het programma bestaat uit een serie van vijf evenementen met verschillende thema’s.

Hoe werkt het?
Een team van zeer ervaren en motiverende coaches zal je hierin begeleiden. Je krijgt wekelijks coaching van dit team, zodat je snel vooruitgang kunt boeken. Het programma wordt afgesloten met een slotevent, waarin je het eindresultaat presenteert aan een groep sociale investeerders, fondsmanagers en ervaren MKB-ondernemers met innovatieve ideeën.

Tijdens de HIA maak je kennis met de meerwaarde – en de uitdagingen – van sociaal ondernemerschap op het gebied van gezondheid. Op deze manier ontmoet je interessante ervaringsdeskundigen, waar hun idee is geslaagd – of niet. Je ontmoet andere inspirerende sociale startups die op een innovatieve manier bezig zijn met ‘gezondheid’ en ‘leefbaarheid’. Daarnaast inspireer je op hun beurt hen en talloze andere KMO’s die aanwezig zijn tijdens de workshops en het slotevent.

Aanmelden
Ben jij een doener met een innovatief idee om als samenleving met ‘gezondheid en zorg’ om te gaan en kun jij dit op onderstaande data doen? Meld je dan aan voor de Health Impact Accelerator! Aanvragen kunnen worden ingediend via GROZ@health-holland.com. Aanmelden voor de Health Impact Accelerator kan tot 10 september 2020, 17:00 uur.

Klik hier voor meer informatie over de criteria en het aanmeldformulier.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in