Inschrijving Zorginnovatieprijs geopend!

Zorginnovatie.nl heeft als doel om innovaties in de zorg te versnellen. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun bedrijf echt tot een succes te maken. Daarom reikt zij in samenwerking met de regionale partners jaarlijks de Zorginnovatieprijs uit.

Coöperatie Slimmer Leven is een van de regionale partners en organiseert op dinsdag 28 januari 2020 samen met Maxima MC de regionale Brainport voorronde. Bedrijven en ondernemers kunnen hun zorginnovatie inschrijven tot 31 december om 12 uur. De winnaars van de regionale voorrondes maken kans op de Nationale Zorginnovatieprijs 2020. Deze wordt op 12 maart 2020 voor de vijfde keer uitgereikt tijdens het Health Valley Event. De winnaar maakt kans op € 15.000, krijgt professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van de innovatie en toegang tot een waardevol netwerk.

Klik hier voor een impressie van de Nationale Zorginnovatieprijs 2019.

Aanmelden en meer informatie

Klik hier om innovatie aan te melden voor de Zorginnovatieprijs 2020! Inschrijven doe je door een innovatieprofiel aan te maken op Zorginnovatie.nl en bij challenges ‘Nationale Innovatieprijs 2020’ aan te vinken. Inschrijven kan tot 31 december 2019 12:00 uur.

Je kunt je nu ook aanmelden als bezoeker voor de Zorginnovatieprijs. Klik hier om jezelf aan te melden als bezoeker.

Coöperatie Slimmer Leven is een van de 10 zorginnovatieregio’s in Nederland. Samen met haar zestig leden werkt de coöperatie aan maatschappelijke en economische uitdagingen rondom zorg, gezondheid en vitaliteit. Deze samenwerking beperkt zich niet enkel tot de zorgketen, ook kennisinstellingen en bedrijfsleven zijn hierbij hard nodig. Evenals overheden zoals gemeenten, de provincie en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in