Help mee aan de ontwikkeling van de Hulpkaart!

Vanuit een regionaal project van de GGzE werken wij aan de doorontwikkeling van de Hulpkaart. De Hulpkaart helpt mensen die in een situatie terecht komen op straat waarbij het niet goed lukt om de hulp te vragen die nodig is. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een ongeluk op straat waarbij iemand niet meer uit zijn/haar woorden kan komen en zo niet goed om hulp kan vragen. De rol van de Hulpkaart is het behouden van eigen regie voor de hulpvrager en het bieden van handelingsperspectief voor omstanders die deze persoon kunnen helpen. De Hulpkaart in de huidige vorm is een opvouwbaar kaartje ter grootte van een pasje dat past in de portemonnee waarop persoonlijke informatie staat die een mogelijke hulpaanbieder kan gebruiken bij het assisteren van de hulpvrager.

 

Middels workshops hebben wij de huidige Hulpkaart doorontwikkeld tot verschillende nieuwe concepten. Graag nodigen wij u uit om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling door uw mening te delen via een vragenlijst. Deelname aan deze bevraging is vrijwillig en volledig anoniem. 

 

Wij willen u alvast hartelijk danken voor het invullen van deze vragenlijst. Wij zullen de informatie uit deze vragenlijst meenemen in de verdere ontwikkelingen van de Hulpkaart. Het invullen van deze vragenlijst duurt ca. 7 minuten.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in