De Zorgbieb gaat verder als Thuisleefbieb

Vanaf oktober 2020 gaat de alles-in-1 bibliotheek voor zorginnovatie, voor velen bekend onder de naam De Zorgbieb, verder als de Thuisleefbieb! Het product dat onderdeel is van, en ontwikkeld is door, Thuisleefgids wordt daarbij in een nieuw, maar herkenbaar jasje gestoken.

 

De Zorgbieb in een nieuw jasje

Enige tijd geleden startte Thuisleefgids met de ontwikkeling van de Zorgbieb als software-oplossing voor zorgorganisaties om technologieën en innovaties in de zorg te borgen, testen en beoordelen. De Zorgbieb is daarmee een product van Thuisleefgids, wat daarentegen onder een andere naam en met een andere look & feel geïntroduceerd is. Vanaf oktober 2020 zal de Zorgbieb in een nieuw jasje gestoken worden, verder gaan als de Thuisleefbieb en aansluiten bij de look & feel van Thuisleefgids.

 

De Thuisleefbieb: een product van Thuisleefgids

Thuisleefbieb is onderdeel van de totaaloplossing die Thuisleefgids biedt en daarbij staat een gemeenschappelijk maatschappelijk doel centraal. Met de Thuisleefbieb gidsen wij immers, net als met Thuisleefgids, professionals door het oerwoud van de zorg, optimaliseren wij de zorgketen en bieden wij een oplossing aan waarmee het bieden van persoonsgericht zorgadvies wordt gefaciliteerd. Dit met het uiteindelijke doel dat mensen met een zorgvraag langer zelfstandig, veilig en plezierig thuis kunnen blijven wonen. Wij vinden het belangrijk dat mantelzorgers en mensen met een zorgvraag, maar ook afnemers en gebruikers van de Thuisleefbieb, betrouwbaar zorgadvies ontvangen zodat zij zelfstandig de beste keuzes voor zorghulpmiddelen en zorgtechnologie kunnen maken.

 

Thuisleefgids: “Wij zijn verheugd om de toekomst in te gaan met de Thuisleefbieb, het product verder door te ontwikkelen en de software-oplossing verder onder de aandacht te brengen. Dit met als doel dat zorgorganisaties kunnen genieten van de voordelen die Thuisleefbieb biedt en efficiënte en persoonsgerichte zorg wordt gefaciliteerd”.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in