The New Horizon: Nieuwjaarsbijeenkomst Brainport Eindhoven

Na een  succesvolle zomereditie, vindt op dinsdag 10 januari 2023 van 16.00-19.00 uur in het Evoluon in Eindhoven dé nieuwjaarsbijeenkomst van Brainport Eindhoven ‘The New Horizon’ plaats! Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door twaalf organisaties en bedrijven uit de regio en is een ideale gelegenheid om terug te blikken, vooruit te kijken en samen het glas te heffen op een nieuw jaar.

Dat doen we dit jaar met een bijzondere spreker en in een bijzondere setting. We bieden het podium aan niemand minder dan Jeroen Dijsselbloem. Hij startte in september in zijn nieuwe rol als burgemeester van de gemeente Eindhoven en voorzitter van Stichting Brainport. Zoals u weet is onze regio sterk in beweging. Burgemeester Dijsselbloem kijkt graag met u terug op de afgelopen maanden en zeker ook vooruit.

Dat doet hij zoals gezegd in het Evoluon. Daar wordt deze bijeenkomst al jarenlang gehouden maar zoals u wellicht weet wordt het iconische pand recent weer gebruikt waarvoor het ooit was bedoeld: een museum over mens en techniek voor het grote publiek. Dat stelt u meteen in de gelegenheid om een kijkje te nemen in ‘de toekomst van gisteren’ bij de tentoonstelling RetroFuture.

Aanmelden

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in