Samenwerken aan Brede Welvaart

Brede welvaart omvat alles wat mensen van waarde vinden. Naast materiële welvaart gaat het ook om gezondheid, onderwijs, milieu en leefomgeving, sociale cohesie, persoonlijke ontplooiing en (on)veiligheid. En het gaat niet alleen om de kwaliteit van leven in het ‘hier en nu’, maar ook over de effecten van onze manier van leven. Over het welzijn van mensen ‘elders’ (buiten de regio) en ‘later’ (toekomstige generaties).

Save the date: 9 november 2022.
Wil jij meer weten over brede welvaart? En hoe je hier concreet mee aan de slag kan binnen de overheid, het bedrijfsleven, het onderwijs of gewoon als inwoner van Brabant? Wil je leren van anderen? Of wil jij zelf jouw ervaringen over het aan de slag gaan met brede welvaart delen? Met andere woorden: werk je mee aan brede welvaart? Meld je dan aan! Er is veel ruimte voor inspiratie, ontmoeting én praktische werksessies.

Ben je erbij? En wil je zelf ook meedoen?
Meld je dan hier aan via ons aanmeldformulier. Je bent welkom als gast, maar je kunt via het formulier ook aangeven of je jouw initiatief of organisatie wilt presenteren.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in