Webinar ‘AI in de Zorg: benut de kansen!’

Het zorgsysteem staat onder druk. Onder andere door de ontwikkelingen rondom het coronavirus zal het systeem nog wel even onder druk blijven staan. Door de opname van coronapatiënten zijn de wachtlijsten in de zorg (nog) langer geworden. Voor efficiëntere en betere zorgverlening moeten we de zorg anders in gaan richten. Artificial Intelligence (AI) kan hieraan een bijdrage leveren.

Slimmer Leven, Care Innovation Center en MindLabs organiseren hierover op 26 mei 2020 van 08.30 tot 10.00 uur het Webinar ‘AI in de Zorg: benut de kansen!’. Het doel is om kennis, in de vorm van best en worst practices, te delen en elkaar handvatten te bieden over wat er nu al mogelijk is en wat er speelt op het gebied van AI. Ook worden behoeftes en kansen opgehaald.

Sprekers: Kees van der Klauw en Emile Aarts (TiU) over van de Nationale AI coalitie, met Max Louwerse (TiU) over nieuwe technologieën in ziekenhuiszorg, Martijn ten Napel over de waardevolle AI mislukking (Catharina ziekenhuis) en Eveline Wouters (Fontys en TiU) over AI en dementie. De Webinar wordt voorgezeten door Loet Visschers (MindLabs). Het programma kunt u hier vinden.

 

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan dit Webinar. Aanmelden is mogelijk via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewP4NjkATTCeLKaU4yRAe6vnUKR7cJFY3U0BNryrXqkMWFQA/viewform

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in