VITALISE Summer School 2022

De eerste VITALISE Summer School 2022 vindt plaats op woensdag 6 en donderdag 7 juli in Marathon (Griekenland,  regio Athene). De Summer School ondersteunt onderzoekers en Living Lab starters die geïnteresseerd zijn in het toepassen van de Living Lab-methodologie en -hulpmiddelen in hun onderzoek.

Algemene informatie

Datum: 6 en 7 juli 2022
Locatie: Marathon (Regio Athene, Griekenland) 
Locatie: Golden Coast Hotel
Doelgroep: Onderzoekers en living lab starters die geïnteresseerd zijn in het toepassen van de Living Lab methodologie en tools in hun onderzoek
Beschikbare plaatsen: 30
Deadline inschrijving: 6 juni

Over de VITALISE Summer School

De VITALISE Summer School heeft als doel onderzoekers over de hele wereld effectieve training te geven. Zowel over de implementatie van de Living Lab-methodologie in onderzoek, als de betrokkenheid van Living Lab onderzoek infrastructuren en diensten bij gezondheids- en welzijnsonderzoeken.

Onderzoekers en Living Lab starters zullen meer leren over Open Innovatie en Living Lab-tools, -methoden en -diensten, om hun onderzoek te verbeteren en nieuwe wetenschappelijke paden volgen, met de steun en instructie van ervaren trainers van het VITALISE-project. De deelnemers krijgen ook toegang tot de VITALISE ICT-tools en e-infrastructuur om samen te werken aan wetenschappelijk onderzoek met andere Living Labs die erkend en gelabeld zijn door het European Network of Living Labs.

Wat kun je verwachten?

De deelnemers worden onderdeel van het VITALISE netwerk met ervaren trainers uit de Living Lab-gemeenschap. Daarnaast maken zij een complete routekaart om onderzoekswerk uit te voeren met behulp van de Living Lab-methodologie. VITALISE-trainers zullen de deelnemers hierin begeleiden.

De VITALISE Summer School bestaat uit:

  • 5 uur expertcolleges
  • 5 uur hands-on workshops om je onderzoek te verbeteren
  • 1 uur inspirerende interactie met vertegenwoordigers van projecten met behulp van de Living Lab-methodiek
  • Alle materialen en apparatuur die nodig zijn voor de cursus
  • Catering (aanvullende lunch en koffiepauzes).
  • Een sociaal programma & organisatie van excursies (bijv. bezoek Akropolismuseum, afscheidsdiner, etc.)

Aanmelden
Deelnemen aan de VITALISE Summer School is gratis voor alle ingeschreven deelnemers. De selectie van de aanvragers vindt plaats volgens het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De verblijf-, reis- en excursiekosten worden niet gedekt door het VITALISE-project.

Geïnteresseerd? Meld jezelf dan aan via deze link.

Aanmelden is mogelijk tot 6 juni 2022. Echter, als de organisatie het aantal van 30 deelnemers heeft bereikt, sluit de inschrijving eerder.

Meer informatie over de VITALISE Summer School vind je hier.

 

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in