TrueSim winnaar Nationale Zorginnovatieprijs 2020!

Vandaag vond de uitreiking van de Nationale Zorginnovatieprijs 2020 plaats tijdens het digitale LSH010 ontbijt georganiseerd door Life Science & Health en Zorginnovatie.nl. Tijdens dit ontbijt is TrueSim door de vakjury verkozen tot winnaar van de Nationale Zorginnovatieprijs 2020. De winnende pitch kunt u hier terugkijken.

Brainport voorronde

TrueSim kwalificeerde zich eind januari door de Brainport voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs te winnen. Deze voorronde was georganiseerd door Coöperatie Slimmer Leven in samenwerking met Máxima MC.

TrueSim

TrueSim biedt de mogelijkheid aan zorgprofessionals om interactieve en realistische simulatietraining uit te voeren met behulp van Augmented Reality (AR). De kosten voor de training zijn lager, het leerrendement hoger en de kwaliteit beter. De klinische blik wordt op een unieke wijze getraind al vóórdat de echte patiënt daadwerkelijk zorg ontvangt.

De Nationale Zorginnovatieprijs

De Nationale Zorginnovatieprijs is een jaarlijks terugkerend initiatief om scale-ups in de zorg- en welzijnssector te ondersteunen bij de opschaling van hun innovatie. De prijs bestaat uit een vakjuryprijs en een publieksprijs. De winnaar van de vakjuryprijs ontvangt een bedrag van € 10.000.

Coöperatie Slimmer Leven feliciteert TrueSim met het winnen van de vakjuryprijs!

Marcel de Pender, directeur Slimmer Leven: “Deze innovatie zorgt ervoor dat zorgprofessionals beter en efficiënter kunnen oefenen door middel van Augmented Reality. Dit heeft potentie om de kwaliteit van zorg significant te verbeteren en tegelijkerheid kosten te reduceren. We zijn trots dat TrueSim als winnaar uit onze regio komt. Dat bevestigt de innovatiekracht van deze Brainport regio”.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in