Schrijf je nu in voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2022!

Heb jij een innovatief zorgproduct ontwikkeld dat al succesvol is getest en geïmplementeerd bij de eindgebruiker? En wil je jouw markt vergroten of het product verder verbeteren? Schrijf je dan nu in voor de zesde editie van de Nationale Zorginnovatieprijs 2022! De winnaar krijgt € 15.000, professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van de innovatie én toegang tot een waardevol netwerk.

Zorginnovatie.nl heeft het doel om innovatie in zorg en welzijn te versnellen. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun onderneming echt tot een succes te maken. Daarom reikt Zorginnovatie.nl in samenwerking met de regionale partners jaarlijks de Zorginnovatieprijs uit.

Coöperatie Slimmer Leven is een van de regionale partners en organiseert op 21 februari 2022 samen met Maxima MC de regionale Brainport voorronde. Bedrijven en ondernemers kunnen hun zorginnovatie inschrijven tot 5 januari 2022. De winnaars van de regionale voorrondes maken kans op de Nationale Zorginnovatieprijs 2022. Deze wordt op donderdag 17  maart 2022 tijdens het Health Valley Event uitgereikt.

Brainport-regio winnaar 2020 en 2021

Twee jaar op rij heeft een innovatie uit de Brainport-regio een van de prijzen in de wacht gesleept. In 2020 heeft TrueSim de vakjuryprijs gewonnen en in 2021 heeft Post-IC de publieksprijs gewonnen.

TrueSim

De innovatie TrueSim biedt de mogelijkheid aan zorgprofessionals om interactieve en realistische simulatietraining uit te voeren met behulp van Augmented Reality (AR). De kosten voor de training zijn lager, het leerrendement hoger en de kwaliteit beter. De klinische blik wordt op een unieke wijze getraind al vóórdat de echte patiënt daadwerkelijk zorg ontvangt.

Post-IC

Een opname op de Intensive Care is een ingrijpende gebeurtenis voor patiënten en hun familieleden. Het verwerken van deze periode gaat gemakkelijker wanneer er tijdens de opname een dagboek wordt bijgehouden door de patiënt, familieleden en verpleegkundigen. Het dagboek geeft inzicht in wat er precies is gebeurd en helpt om het vertrouwen in eigen kunnen te herstellen.

Aanmelden en meer informatie

Klik hier om jouw innovatie aan te melden voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2022! Aanmelden kan tot 5 januari 2022.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in