Schrijf je nu in voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2021!

Ben jij die ondernemer met de ultieme oplossing voor de zorg? Dan hebben wij een mooie kans voor je. Wij zijn op zoek naar innovaties die de kwaliteit en efficiency van zorg verbeteren en succesvol getest en geïmplementeerd zijn bij de eindgebruiker. Die innovaties roepen wij op mee te dingen naar de Nationale Zorginnovatieprijs 2021.

 

Zorginnovatie.nl heeft als doel om innovaties in de zorg te versnellen. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun bedrijf echt tot een succes te maken. Daarom reikt zij in samenwerking met de regionale partners jaarlijks de Zorginnovatieprijs uit.

Coöperatie Slimmer Leven is een van de regionale partners en organiseert in de week van 22 februari 2021 samen met Maxima MC de regionale Brainport voorronde. Bedrijven en ondernemers kunnen hun zorginnovatie inschrijven tot 31 december 2020. De winnaars van de regionale voorrondes maken kans op de Nationale Zorginnovatieprijs 2021. Deze wordt op donderdag 11 maart 2021 tijdens het Health Valley Event uitgereikt. De winnaar maakt kans op € 15.000, krijgt professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van de innovatie en toegang tot een waardevol netwerk.

 

Winnaar 2020

TrueSim won in 2020 eerst de Brainport Voorronde voor de Nationale Zorginnovatieprijs. Vervolgens werd TrueSim door de vakjury verkozen tot winnaar van de Nationale Zorginnovatieprijs 2020. De winnende pitch kun je hier terugkijken.

De innovatie TrueSim biedt de mogelijkheid aan zorgprofessionals om interactieve en realistische simulatietraining uit te voeren met behulp van Augmented Reality (AR). De kosten voor de training zijn lager, het leerrendement hoger en de kwaliteit beter. De klinische blik wordt op een unieke wijze getraind al vóórdat de echte patiënt daadwerkelijk zorg ontvangt.

 

Aanmelden en meer informatie

Klik hier om jouw innovatie aan te melden voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2021! Aanmelden kan tot 31 december 2020.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in