Post-IC wint de publieksprijs van de Nationale Zorginnovatieprijs 2021!

Donderdagmorgen 11 maart tijdens het Health Valley Event werden de winnaars van de Nationale Zorginnovatieprijs 2021 bekendgemaakt; dé prijs voor de meest innovatieve onderneming in opschalingsfase. Moovd ging er vandoor met de vakjuryprijs ter waarde van €10.000,-. De publieksprijs ter waarde van €5.000,- werd gewonnen door Post-IC.

Dit is het tweede jaar op rij dat een innovatie uit de Brainport  regio een van de prijzen in de wacht sleept. Vorig jaar won TrueSim de vakjuryprijs, dit jaar heeft Post-IC de publieksprijs gewonnen.

Post-IC

Een opname op de Intensive Care is een ingrijpende gebeurtenis voor patiënten en hun familieleden. Het verwerken van deze periode gaat gemakkelijker wanneer er tijdens de opname een dagboek wordt bijgehouden door de patiënt, familieleden en verpleegkundigen. Het dagboek geeft inzicht in wat er precies is gebeurd en helpt om het vertrouwen in eigen kunnen te herstellen.

Benieuwd wat de innovaties precies inhouden? Bekijk dan de pitchclips die beide innovaties opnamen in aanloop naar de finale.

Pitchlip Moovd
Pitchclip Post-IC

Zie ook het artikel in het ED over de winst van Post-IC.

De Nationale Zorginnovatieprijs 2021 werd mede mogelijk gemaakt door Health~Holland en Menzis.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in