Netherlands Lounge Vitalis Event

Task Force Health Care organiseert van 5 tot 7 mei 2020 samen met RVO, de Nederlandse ambassade in Stockholm en de regionale zakengezant voor de Noordse en Baltische landen de ‘Netherlands Lounge in Vitalis’: het grootste e-gezondheidsevenement van Scandinavië in Göteborg.

Net als in Nederland zijn de belangrijkste uitdagingen voor de Scandinavische gezondheidsstelsels de vergrijzing van de bevolking, een ongezonde levensstijl en stijgende kosten van het gezondheidsstelsel. In tegenstelling tot Nederland worstelen deze landen echter ook met een sterk verspreide bevolking. Net als bij andere door de overheid gefinancierde alomvattende gezondheidsstelsels zoeken de Scandinavische landen naar oplossingen die de toegang tot zorg vergroten, zoals zorg op afstand (met name voor gezondheidszorg in plattelandsgebieden) en het verkorten van wachttijden, evenals het verbeteren van gezond ouder worden en het verbeteren van de kwaliteit van de zorg terwijl de uitgaven voor gezondheidszorg worden beperkt. Dit biedt kansen voor Nederlandse LSH-organisaties.

U kunt uzelf vanaf nu inschrijven voor ‘Netherlands Lounge’ van 5 t/m 7 mei in Göteborg, Zweden. De aanwezigheid van het eHealth Vitalis-evenement biedt u de mogelijkheid om in contact te komen met besluitvormers en business developers in de gezondheidszorg, projectmanagers, zorgbeheerders, onderzoekers, klinisch personeel, zorgmanagers, politici en kopers actief in de Scandinavische landen.

Registreren kan tot 2 maart 2020 via onderstaande link. https://lnkd.in/dQivy4T

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in