Mobile Healthcare Innovation Café: Regionale samenwerking > People driven – technology supported

Mobile Healthcare heeft een missie: vijf jaar langer in goede gezondheid leven en een afname van de gezondheidsverschillen tussen de laagste en hoogste sociaaleconomische groepen. Voor het realiseren van deze missie zijn kennis en technologie niet genoeg. Samenwerking is van groot belang voor de missiegedreven innovatie van de gezondheid en zorg.

Tijdens het Mobile Healthcare Innovation Café | 23 juni om 16.00 wordt co-creatie en co-implementatie met de eindgebruiker in diens leefomgeving besproken.

De livestream uitzending zal uit de volgende 3 blokken bestaan:

  • Welke gezondheidstechnologieën bestaan al en wat zijn de witte vlekken?
  • Hoe ontwikkelen we de technologie samen met de eindgebruiker in de eigen leefomgeving?
  • Wat heb je nodig voor community-based implementatie?

Na afloop van het plenaire programma vinden er break-out sessies plaats. Een van deze sessies wordt verzorgd door Coöperatie Slimmer Leven.

Klik hier voor meer informatie.

 

Break-out sessie Slimmer Leven

Om de zorg betaalbaar en bemensbaar te houden, willen we inwoners langer gezond en vitaal houden en patiënten de juiste zorg bieden. Hiervoor wordt de verantwoordelijkheid steeds meer in de regio neergelegd. Coöperatie Slimmer Leven is een logische partij en heeft als speerpunt om zorginnovaties regionaal op te schalen tot ‘gezamenlijke voorzieningen’. Hoe Slimmer leven dit wil bereiken? Je bent uitgenodigd om deel te nemen aan de deelsessie van het Mobile Healthcare Innovation Café op 23 juni om 17.35 uur.

Aanmelden is mogelijk via onderstaande link
https://lnkd.in/e6Uv3BW

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in