Inschrijven Vital2Move

Uit een onderzoek van Fontys Hogeschool SPECO blijkt dat beweegprofessionals vaak moeite ervaren om de juiste doelgroep te bereiken voor hun diensten. Als tweede blijkt dat mensen vaak de wens hebben om inzicht in eigen situatie te verkrijgen, zodat ze op basis daarvan de juiste specialist(en) kunnen kiezen aansluitend op hun behoeftes. Zo ontstond het idee van Vital2Move; een online gesprekspartner die mensen op een leuke manier vragen stelt over hun beweegbehoeften, doelstellingen en situatie.

In samenwerking met Avans Gezondheidszorgtechnologie en InnoSportLab Sport & Beweeg is deze gespreksmethode ontwikkeld die mensen inzicht geeft in hun eigen beweegsituatie, psychische- en persoonlijke factoren. Op basis hiervan wordt er een passend en beschikbaar aanbod geadviseerd aan deze persoon. Met deze methode wil InnoSportLab het aanbod dichter en beter bij de persoon brengen en andersom.

Met goedkeuring van de innovatiemakelaarsregeling van Coöperatie Slimmer Leven is InnoSportLab 1 oktober 2020, in samenwerking met Dutch Coding Company, gestart met het ontwikkelen van het online platform. Over 2 maanden staat er een functioneel product klaar die getest wordt met verschillende beweegspecialisten en eindgebruikers uit de regio Eindhoven.

Heb jij interesse om deel te nemen aan deze pilot of wil je graag op de hoogte blijven? Pre-registreer dan via onderstaand e-mailadres.
lars@innosportlabsportenbeweeg.nl

Wil je meer weten over Vital2Move? Bekijk dan de projectpagina.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in