Het Huisartsenteam bezoekt Brainport-regio

Donderdag 7 april organiseerde Het Huisartsenteam (HHT) een inspiratiesessie om te leren van verschillende/innovatieve manieren om de eerstelijnszorg te organiseren. HHT was onder andere te gast in de Brainport-regio. De Brainport-regio is rijk aan innovaties op het gebied van digitalisering, verduurzaming en Positieve Gezondheid. De tour stond daarom ook volledig in het teken van deze thema’s.

De inspiratiesessie ging van start met 45 huisartsen in Ettenleur. Vervolgens hebben de deelnemers in drie groepen drie locaties bezocht. Het programma op deze locaties werd verzorgd door Coöperatie Slimmer Leven, VodafoneZiggo Experience Center en het Philips Experience Center.

Coöperatie Slimmer Leven was gastheer bij PHOOD Kitchen. Hier is de Regionale Health Agenda toegelicht en hebben GROZzerdam ‘Vitaal in Brainport’, Voorspoedzorg, Interactive Learning Rooms en Ancora Health de leden van HHT geïnspireerd over de mooie ontwikkelingen die zij momenteel doormaken middels een pitch. Afsluitend hebben de deelnemers sommige van deze innovaties ook daadwerkelijk mogen zien en ervaren.

   

Slimmer Leven kijkt terug op een inspirerende middag vol mooie innovatieve verhalen uit de Brainport-regio.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in