Health Innovation School – Implementation benoemd tot Koploper programma

De Health Innovation School – Implementation (HIS-I) is officieel benoemd tot Koploper door Actie Leer Netwerk! Daniek Timmermans (Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) reikte 8 november de prijs uit aan vier initiatieven. HIS-I was er hier een van.

Sociale en technologische innovatie wordt steeds belangrijker binnen zorg en welzijn. Er zijn steeds meer initiatieven, maar het implementeren door werkgevers in eigen organisaties blijkt nog niet zo makkelijk. Transvorm, Zorg aan Zet, Care Innovation Center en Coöperatie Slimmer Leven zagen dit en besloten in samenwerking met Avans Hogeschool, Fontys Hogeschool en Zuyd Hogeschool werkgevers in zorg en welzijn hierbij te ondersteunen.

Tijdens de HIS-I stelden we een programma samen dat de nodige kennis, expertise en praktische handvatten biedt voor het implementeren en opschalen van innovaties in zorg- en welzijnsorganisaties. En met succes! Want HIS-I is benoemd tot Koploper door Actie Leer Netwerk!

Sanne Schoolmeesters (Transvorm): “Met trots kijken we terug naar deze dag. We kijken ook vol enthousiasme vooruit naar 15 november. Dan start de tweede editie van de HIS-I. We gaan aan de slag met een groep van 50 nieuwe rebellen (42 vanuit werkgevers en 8 vanuit het onderwijs)”.

U kunt de HIS-I vanaf nu volgen op LinkedIn.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in