Finalisten Nationale Zorginnovatieprijs 2020 bekend – stem op jouw favoriet!

Tijdens de e-Healthweek vonden de regionale voorrondes plaats van de Nationale Zorginnovatieprijs 2020. De regionale innovatienetwerken die aangesloten zijn bij Zorginnovatie.nl selecteerden daarin de meest veelbelovende innovatie uit hun regio. Dit leverde 10 genomineerden op voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2020. Deze 10 genomineerden gaan door naar de finale op 12 maart 2020 tijdens het Health Valley Event in pathé Nijmegen.

Jij bepaalt wie de publieksprijs wint van de Nationale Zorginnovatieprijs 2020. Welke innovatie denk jij dat het verschil gaat maken voor de Nederlandse Zorg? Breng nu jouw stem uit op de website van Zorginnovatie.nl.

Finalist namens Oost-Brabant

Namens Oost-Brabant neemt TrueSim deel aan de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs. TrueSim biedt de mogelijkheid aan zorgprofessionals om interactieve en realistische simulatietraining uit te voeren met behulp van Augmented Reality (AR). De kosten voor de training zijn lager, het leerrendement hoger en de kwaliteit beter. De klinische blik wordt op een unieke wijze getraind al vóórdat de echte patiënt daadwerkelijk zorg ontvangt.

Stemmen

Eerst meer weten over de finalisten? Bekijk de profielen op Zorginnovatie.nl! 

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in