Dutch Technology Week komt eraan en start nieuwe campagne ‘Make Tech Yours’

De 8e editie van de Dutch Technology Week (DTW) vindt dit jaar plaats van 20 t/m 25 mei 2019. Tijdens deze week worden in heel Nederland wonderlijke en innovatieve technologieverhalen verteld.

De hightech industrie is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert echt topprestaties. En daar zijn we ontzettend trots op! Om dit trotse gevoel te delen werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een week vol met technologische verrassingen. Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen. Om de doelen te realiseren organiseren de (event-)partners met elkaar gedurende de week ruim 50 events voor de verschillende doelgroepen.

Make Tech Yours

UpgradeNL lanceert een campagne die Nederlanders laat zien dat technologie overal om hen heen is en die hun verbeelding prikkelt over de mogelijkheden voor nu en later. Zo komt technologie dichterbij voor iedereen, een belangrijke voorwaarde voor meer draagvlak. Draagvlak voor tech in ons dagelijks leven en voor de toekomst op langere termijn. UpgradeNL is een meerjarig programma (2019-2021) waarin publieke en private partijen de krachten bundelen om heel Nederland (meer) techwijs te maken.

UpgradeNL, een brede coalitie van (technologie)bedrijven, kennisinstellingen, overheden en mediapartijen, bundelt de krachten om héél Nederland mee te nemen in deze technologische transitie. Dat is belangrijk. In de campagne spreekt technologie het publiek direct aan “Ik ben tech, maak me van jou”. Na deze bewustwordingsfase, worden Nederlanders geënthousiasmeerd om de Dutch Technology Week te bezoeken en zelf tech te ontdekken.

Bekijk hier de campagnevideo Make Tech Yours

Meer informatie

Meer info over de campagne, het programma en alle activiteiten van de Dutch Technology Week is te vinden op www.dutchtechnologyweek.com.

Wil je deelnemen of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht naar info@dutchtechnologyweek.com