DTW2020 online

Dit jaar is er geen fysieke Dutch Technology Week, maar een online editie: van 8 tot en met 13 juni staat de DTW2020 Online op de agenda. In deze bijzondere tijd een bijzondere Dutch Technology Week: online zetten we technologie één week lang in het zonnetje.

Technologie is niet weg te denken uit ons dagelijks bestaan, ons leven en werken. Ook nu ontstaan initiatieven waarin een hoofdrol is weggelegd voor technologie, innovatie en samenwerking.

Van 8 t/m 13 juni gaat DTW2020 online in op onder meer het beademingssysteem dat door een aantal samenwerkende partijen in de Brainport-regio is ontwikkeld, het noodfonds voor startups waar ook een aantal bedrijven uit de Brainport-regio bij is betrokken en is er, natuurlijk, ruimte voor fun. Zo presenteert de organisator van het technologiefestival Night of the Nerds een aantal inspirerende online activiteiten en is er een online technologiequiz georganiseerd door Number42, de organisator van o.a. de populaire QuizNight XL.Voor jong en oud, liefhebber of professional: ook op het online DTW podium beleef je op vernieuwende en interessante wijze technologie.

Het belooft een bijzondere week te worden! Benieuwd naar het programma? Bekijk dan de website.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in