Coöperatie Slimmer Leven zet met het project ‘Regionale Zorginfrastructuur’ een grote stap voorwaarts!

Kwetsbare burgers zullen in toenemende mate een beroep doen op mantelzorgers, het informele netwerk en zorgprofessionals. Nieuwe dienstverleningsconcepten die gebruik maken van technologie dragen bij aan het duurzamer organiseren van zorg en welzijn. Rand voorwaardelijk hierbij is dat informatie gedeeld kan worden met de juiste stakeholders op het juiste moment en dat dit op een veilige en betrouwbare manier gebeurt.

Met de aanwezigheid van BRE-EFX, RZCC en Centrale24 in de Brainport-regio vormen zij een vruchtbare bodem voor het organiseren en implementeren van deze nieuwe dienstverleningsconcepten. Hiermee dragen zij als partners van het project bij aan de vitaliteit en gezondheid van kwetsbare burgers en hun mantelzorgers.

Marcel de Pender, directeur Coöperatie Slimmer Leven: “Door samen te werken, vertrouwen te hebben in elkaar en dingen gezamenlijk op te pakken, kunnen we nieuwe technieken beschikbaar maken juist voor de kwetsbare groepen in onze samenleving”.

Met trots tonen wij jou het eerste resultaat.

Heb je na het zien van bovenstaande video vragen? Of wil je weten hoe jouw organisatie gebruik kan maken van deze nieuwe dienstverleningsconcepten? Neem dan contact met ons op.

Het project ‘Regionale Zorginfrastructuur’ is een project binnen de Regio Deal Brainport Eindhoven.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in