Alternatief uitreiking Nationale Zorginnovatieprijs 2020

Zorginnovatie.nl heeft een alternatief gevonden voor de uitreiking van de Nationale Zorginnovatieprijs 2020. De uitreiking wordt georganiseerd in samenwerking met LSH010 en vindt plaats op 11 juni.

De Nationale Zorginnovatieprijs zou plaatsvinden op donderdag 12 maart. In verband met het coronavirus moest het evenement worden afgelast. De uitreiking van zowel de vakjury- als de publieksprijs vindt nu plaats tijdens het LSH010-ontbijt op 11 juni van 08.00 tot 09.00 uur. Het wordt een virtuele bijeenkomst. Tijdens deze virtuele bijeenkomst geven verschillende keynote-sprekers uit de zorg een presentatie, afgewisseld met de pitches van de tien finalisten.
Na de pitches gaat de jury in beraad en zal de voorzitter van de jury, boegbeeld LSH Carmen van Vilsteren, bekendmaken wie de vakjury- en publieksprijs van de Nationale Zorginnovatieprijs 2020 heeft gewonnen.

Twee van de finalisten komen uit de regio Oost-Brabant. De interactieve en realistische simulatietraining TrueSim en de zorgapplicatie Smart Floor zijn zowel in de race voor de jury- als voor de publieksprijs. De stemronde voor de publieksprijs sluit op 9 juni om 12.00 uur. Stemmen kan via deze link.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in