Afsluiting Health Innovation School Brabant

Begin 2020 ging in Eindhoven de Health Innovation School Brabant van start. Slimmer Leven is een van de initiatiefnemers van deze editie, welke wegens corona een andere wending heeft gekregen. HIS Brabant wordt dinsdag 26 januari 2021 van 08.00 tot 09.00 uur afgesloten in de vorm van een Breakfast Webinar.

Vijftig zorgpartijen gingen de uitdaging aan om hun kennis, ervaring en netwerk in te zetten om problemen in de zorg te lijf te gaan. Tijdens opleidingsdagen, werksessies en in projectgroepen hebben de deelnemers gewerkt aan vraagstukken. Het doel was om gezamenlijk tot oplossingen te komen die de toepasbaarheid, implementatie en opschaling van zorginnovaties verbeteren en versnellen.

De oplossingen van de 10 projectgroepen worden tijdens de Breakfast Webinar gepresenteerd in de vorm van video-pitches. Bestuurders worden gevraagd zich te melden als zij één of meerdere van de projecten willen adapteren. Dit Webinar en de video-pitches zijn het begin van een nieuwe fase. De deelnemers moeten deze fase zelf vorm geven door middel van eigen initiatief en ondernemerschap.

De HIS is opgericht door het Radboudumc REshape Center en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Naast Slimmer Leven zijn Care Innovation Center West-Brabant en Alles is Gezondheid initiatiefnemers in Brabant. Zij werkten voor deze editie samen met de Provincie Noord-Brabant en verschillende zorgpartijen.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in