Hoe vind je balans als werkende moeder?

Het valt niet mee om een gezin draaiend te houden naast een drukke baan. Je wilt het allemaal goed doen, iedereen blij maken. Maar hoe hou je de balans tussen de zorg voor je kinderen, je werk en andere belangrijke dingen?

De app ‘Werkende moeders’ van Mirro is voor vrouwen die de balans willen vinden tussen moederschap, werk en andere activiteiten. Leg je ideaalbeeld van een `goede mama` opzij en ben tevreden met wat je wél doet. Je zet de app op je telefoon en je kunt er direct mee aan de slag. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Op Buurtplein Achtse Barrier vind je nog veel meer apps die je kunnen helpen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Alle apps zijn bekeken en beoordeeld door zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen en wijkbewoners en worden aanbevolen door de huisartsen van de Achtse Barrier.

Dankzij een speciale regeling is het grootste deel van de apps gratis voor inwoners van de Achtse Barrier. En de andere apps kunnen met een flinke korting worden aangeschaft. Je kunt hiervan gebruik maken, als je de apps via Buurtplein Achtse Barrier installeert.