Webinar AI in de Zorg: Wat kan de gezondheidszorg leren van andere sectoren?

MindLabs, Care Innovation Center West-Brabant en Coöperatie Slimmer Leven hebben donderdag 30 maart de handen ineen geslagen voor het vierde Webinar rondom AI in de Zorg. Tijdens deze editie hebben we, onder leiding van Joris Arts, verkend wat de gezondheidszorg kan leren van andere sectoren op het gebied van AI.

Artificial Intelligence (AI) is een snel groeiende technologie die steeds meer invloed heeft op de gezondheidszorg. Het kan helpen om de kwaliteit van zorg te verbeteren en tegelijkertijd de efficiëntie te verhogen. Ook in andere sectoren wordt AI steeds belangrijker. We hebben ons hierbij laten inspireren door pitches van Carlo van de Weijer (EAISI – Eindhoven Artificial Intelligence Systems Institute), Geert Van der Hoek (NS) en Michael J. Dawkins (ShaeVitality), praktijkvoorbeelden én een rondetafelgesprek met een drietal AI experts Annet Boekelman- Wilhelm (Mijzo), Bas van Oosterhout (Amarant) en Jasper Sens (Catharina Ziekenhuis).

Dit webinar maakt deel uit van een reeks webinars, georganiseerd onder de vlag van Health Innovation Brabant en was een onderdeel van het project Brabant Connected Health.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in