Kick-Off | Health Impact Accelerator

Op vrijdag 8 oktober is de start van een nieuwe editie van de Health Impact Accelerator (HIA), georganiseerd door GROZ (Health~Holland) en Zorginnovatie.nl. De HIA is hét programma voor sociaal ondernemers die een steentje bij willen dragen aan een gezondere wereld. Gedurende het 10-weken durende programma word je klaargestoomd tot sociaal ondernemer.  

Tijdens de Kick-Off zullen de teams hun oplossing pitchen voor een enthousiast publiek en een jury, in de hoop een plekje in de HIA te bemachtigen. Naast een pitch is er ook een Q&A sessie, waarbij het publiek en de jury kritische vragen stellen aan de teams. De jury zal aan de hand van de pitches en Q&A de teams uitkiezen die door zullen gaan met de Health Impact Accelerator.

Meld je aan!

Heb jij een product of dienst dat bijdraagt aan een gezondere wereld? Een idee dat baanbrekend en innovatief is? En wil jij écht dat verschil gaan maken? Schrijf je dan snel in voor de HIA! De deadline voor aanmelding is 1 oktober.

Ben je gewoon hartstikke benieuwd naar de innovatieve ideeën en wil je geïnspireerd raken door de deelnemers? Ook dat kan! Meld je aan via groz@health-holland.com!

Meer informatie

Wil je meer weten over de Health Impact Accelerator? Klik hier voor meer informatie!

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in