Inspiratiesessie voor bestuurders: Innovation readiness

Beschrijving

Het toegankelijk en betaalbaar houden van zorg en welzijn vraagt om innovatieve organisaties die zich steeds aanpassen aan verandering. Hoe word je als organisatie goed in innoveren? Deze vraag staat centraal tijdens de online sessie ‘Innovation readiness van organisaties in zorg en welzijn’.

Na twee succesvolle inspiratiesessies organiseert Coöperatie Slimmer Leven in samenwerking met het Care Innovation Center, Transvorm, Viazorg en Zorg aan Zet op 2 maart 2023 een derde inspiratiesessie voor bestuurders in zorg en welzijn. De sessie vindt plaats tijdens de Slimme Zorg Estafette – regio zuid.

Sprekers

Laat je inspireren door Peter Langenbach (Zilveren Kruis), Ramon Daniëls (Zuyd hogeschool), Michel van Schaik (Rabobank) en Wouter de Vries (Your Surprise).

Aanmelden voor de online inspiratiesessie kan via onderstaande link. Een week voor de inspiratiesessie ontvang je een Microsoft Teams link.

Klik hier om jezelf aan te melden.

Datum en tijd

2 maart 2023 van 08:45 – 10:30 uur

Locatie

Online. Je ontvangt voor aanvang een toegangslink.

Deelnemers

Bestuurders, leidinggevenden en HR-managers uit het netwerk van Coöperatie Slimmer Leven, Transvorm, Viazorg, ZorgaanZet en/of het Care Innovation Center.

Kosten

Geen.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in