Inspiratiesessie voor bestuurders: Data en AI in zorgberoepen van de toekomst

Data en Artificial Intelligence (AI) veranderen de zorg. Dat vraagt om een nieuwe manier van werken en om medewerkers met andere competenties. Hoe zien de zorgberoepen van de toekomst er uit? Welke expertise en vaardigheden hebben zorgprofessionals over vijftien jaar nodig? Hoe richt u uw organisatie daarop in? En waar begint u als toekomstbewuste bestuurder?

Toekomstscenario’s verkennen

Onder leiding van Cindy de Koning (bekend van Omroep Brabant) nemen John Minkjan, Jan Roelofs en Babette Rump u mee langs toekomstscenario’s en verkent u bovenstaande vragen.

  • John Minkjan is senior Business Intelligence-adviseur bij Oktober. Hij vertelt wat data voor de cliënt, medewerker en leidinggevende kunnen betekenen.
  • Jan Roelofs is bestuurder van ORO. Welke uitdagingen en kansen ziet hij in het werken met AI en data? Wat is de impact ervan op het mensenwerk in zorg en welzijn?
  • Babette Rump is naast arts ook ethicus. Zij gaat in op de ethische aspecten van het werken met data en AI.

Mis het niet!
Deze online sessie voor bestuurders en HR-managers is een vervolg op de inspiratiesessie “De toekomst van werken in zorg en welzijn”. Aanmelden voor de online inspiratiesessie kan via onderstaande link. U ontvangt ongeveer een week van te voren een link naar de bijeenkomst.

Klik hier om uzelf aan te melden

 

Deze inspiratiesessie wordt georganiseerd in samenwerking met Transvorm, Care Innovation Center, Viazorg en Zorg aan Zet.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in