Health Innovation School Zuid-Nederland Reünie

Ben jij nieuwsgierig hoe het met de andere rebellen gaat? Lijk het je leuk om deelnemers van andere Health Innovation Schools te ontmoeten? Of denk jij mee over verschillende innovatieve thema’s via speeddate sessies? Meld jezelf dan aan voor de Health Innovation School Zuid-Nederland Reünie!

Maandag 11 juli 2022 van 15.00 tot 18.30 uur vindt de eerste reünie van alle Health Innovation School programma’s uit Zuid-Nederland plaats in het Innovitapark in Roosendaal. Tijdens deze reünie blikken we terug op het geleerde, maar kijken we vooral vooruit naar de toekomst met een inspirerende presentatie van Koen Kas (healthcare futurist) en een aantal speeddate sessie over verschillende relevante thema’s, zoals Positieve Gezondheid. Natuurlijk sluiten we af met een gezellige borrel inclusief een hapje eten.

Voor wie is de HIS – Reünie?
Tijdens deze reünie komen alle deelnemers, sprekers, coaches en overige betrokkenen van zowel de HIS-Implementation als HIS-Brabant en HIS Zuid-west Brabant bij elkaar.

Mocht deze uitnodiging niet bij alle betrokkenen van de HIS zijn beland, stuur deze dan vooral door. Iedereen die betrokken is geweest bij een van de drie HIS Zuid-Nederland programma’s is meer dan welkom. We verwelkomen je graag op 11 juli!

Klik hier om jezelf aan te melden.

De HIS Zuid-Nederland Reünie is een gezamenlijk initiatief van Coöperatie Slimmer Leven, Care Innovation Center, Transvorm, Zorg aan Zet, GGD en Alles is Gezondheid.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in