ELIS Innovation Summit

Vitale samenleving: harde noodzaak!

Voor de 18e keer komen op 20 april 2022 het bedrijfsleven, overheden, kennisinstellingen en de sport op de High Tech Campus bij elkaar. Voorheen onder de naam Sport Innovatie Congres, dit jaar onder de naam ELIS Innovation Summit. Een verwijzing naar de oude Griekse stadsstaat Elis waar 2.800 jaar geleden kennis en kunde bij elkaar werd gebracht om vitaliteit te bevorderen. Destijds de eerste stap voor de organisatie van de Olympische Spelen, nu een harde noodzaak voor een vitale samenleving.

Gevarieerd programma: focus op impact!

Alleen samen met een creatieve aanpak kunnen we een inactieve leefstijl tegengaan en fysieke en mentale vitaliteit stimuleren. Kennisdeling, inspiratie opdoen en het ontmoeten van een relevant netwerk staat daarom centraal tijdens de ELIS Innovation Summit. De focus ligt op de gebieden waar de impact het grootste is: op het werk, in de openbare ruimte en in de sport. Deze thema’s staan centraal tijdens keynotes, parallelsessies en op het innovatie plein.

Grootste netwerk van Nederland: sluit je aan!

Voortbouwend op de kracht van de Brainport regio wordt er al langere tijd samengewerkt om met innovatieve oplossingen tot een fitte en vitale samenleving te komen: SSNB, TNO, TU/e, Fontys, Imec, PSV, Cluster Sports & Technology en InnoSportLab de Tongelreep, InnoSportLab Sport & Beweeg en InnoSportLab ’s-Hertogenbosch. Nu de relevantie en urgentie van een actieve gezonde leefstijl hoog zijn, is deze samenwerking bekrachtigd in de ELIS Innovation Hub. Om samenwerkingen op te starten en innovatie rondom vitaliteit te versnellen organiseren ze gezamenlijk de gelijknamige summit.

Klik hier voor meer informatie over de ELIS Innovation Summit en voor het reserveren van je plek.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in