Dutch Technology Week 2020

Dit jaar is er helaas geen fysieke Dutch Technology Week, maar wel een online editie: van 8 tot en met 13 juni staat DTW2020 Online op de agenda. In deze bijzondere tijd een bijzondere Dutch Technology Week: online zetten we technologie één week lang in het zonnetje.

Technologie is niet weg te denken uit ons dagelijks bestaan, ons leven en werken. Juist nu ontstaan initiatieven waarin een hoofdrol is weggelegd voor technologie, innovatie en samenwerking.

Van 8 tot en met 13 juni gaat DTW2020 Online in op onder meer het beademingssysteem dat door een aantal samenwerkende partijen is ontwikkeld, het noodfonds voor startups waar ook een aantal bedrijven uit de Brainport-regio bij is betrokken en is er, natuurlijk, ruimte voor fun. Zo presenteert de organisator van het technologiefestival Night of the Nerds een aantal inspirerende online activiteiten en is er donderdag 11 juni een online technologiequiz, georganiseerd door Number42, de organisator van de populaire QuizNight XL.
Voor jong en oud, liefhebber of professional: ook op het online DTW podium beleef je op vernieuwende en interessante wijze technologie. Er zijn video’s, podcasts en twee live evenementen.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in