Congres Langer Thuis 2020: samen werken voor ouderen in de wijk

Samen werken aan wonen, welzijn en zorg voor zelfstandig wonende ouderen in de wijk. Hoe doen we dat? Op woensdag 27 mei delen professionals uit het hele land hun ervaringen en leerpunten rond dit urgente vraagstuk in de DeFabrique in Maarssen. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en ook de ervaringen uit úw praktijk te delen.

Sinds de start in 2018 initieert en versnelt het programma Langer Thuis lokale, regionale en landelijke initiatieven op het gebied van ondersteuning en zorg thuis, mantelzorgers & vrijwilligers en wonen. Zodat ouderen in hun eigen vertrouwde omgeving zelfstandig oud kunnen worden met een goede kwaliteit van leven. Op 27 mei maken we samen de tussenbalans op: wat is er gerealiseerd? Wat hebben we geleerd? Waar liggen kansen? Wat inspireert?

Tijdens het congres verbinden we de dagelijkse praktijk van ouderen, mantelzorgers, vrijwilligers, sociaal werkers, wijkverpleegkundigen, huisartsen, praktijkondersteuners, specialisten ouderengeneeskunde, paramedici, apothekers, gemeenten en woningcorporaties met elkaar door te leren met en van pilots en initiatieven uit de praktijk van het programma Langer Thuis. Zet uw initiatief op de kaart, doe mee aan domein overstijgende werksessies en verbreed uw lokale of regionale netwerk.

Registreren kan via deze link.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in