Afscheidssymposium Jan Harm Zwaveling

Ter gelegenheid van het afscheid van Jan Harm Zwaveling, die in oktober na een lange medische en bestuurlijke loopbaan met pensioen zal gaan, wordt een afscheidssymposium georganiseerd. Mede namens Jan Harm Zwaveling willen wij u van harte uitnodigen voor dit symposium.

In lijn met de persoonlijke interesse van Jan Harm en passend bij de ambities van Máxima MC is gekozen voor het thema (zorg)technologie. Vanuit verschillende perspectieven zullen inspirerende sprekers de vraag beantwoorden hoe we de zorg daadwerkelijk verder kunnen brengen met technologie. Voor welke uitdagingen stelt ons dat eigenlijk en wat is er nodig om die uitdagingen het hoofd te bieden? Kortom, hoe kunnen we “beter worden met (zorg)technologie”.

Tijdens het symposium zullen spreken:

  • Mark van Houdenhoven (voorzitter raad van bestuur Sint Maartenskliniek en bijzonder hoogleraar Economische Bedrijfsvoering in de Gezondheidszorg aan de Radboud Universiteit Nijmegen)
  • Nardo van der Meer (voorzitter raad van bestuur Catharinaziekenhuis Eindhoven en hoogleraar Healthcare Management aan de TIAS/Tilburg University)
  • Carmen van Vilsteren (voorzitter Topsector Life Sciences & Health en bestuursvoorzitter e/MTIC)
  • Lucien Engelen (CEO Transform.health)

Aansluitend op het symposium is er de gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Jan Harm tijdens een borrel.

Schrijf je in voor onze update

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en evenementen.

Schrijf je in